„Всички любовни истории завършват с щастлив край: оженили се и заживели щастливо. На вниманието на наивните: двойката не е това. Двойката е нов път и предизвикателство. С нея нищо не свършва. Тъкмо обратното, всичко започва. Освен едно – илюзията за съвършен живот без проблеми.“ — Хорхе Букай

Yang-о

На снимката младоженеца Gerard Piper  целува своята избраница Yang  във водите на залива Инглиш във Ванкувър.

Neobichaini-svatbi-01

Младата двойка Акеми Кито и Хироси Мацуока решава да скрепи своя брачен съюз в ледения параклис  в малко селце  на езерото Сикарибецу на  японския остров Хокайдо.

Neobichaini-svatbi -03

Юлия Тагил дошла на сватбената церемония  в Тел Авив на мотор. Алтернативната церемония на бракосъчетанието показва, че евреите могат да се отклонят далеч от сватбените традиции.

Neobichaini-svatbi -04

Тези младоженците са решили да направят това, което се нарича – да потопят в океана своята любов, или по-точно в аквариума в Манила.

Neobichaini-svatbi

Двойката Джоуи Байо и Лиа посаждат мангрово дърво след масова сватбена церемония под названието „Любов с природата“ в Сан Хосе, Филипини.

85219-14

Ерин Финеган и Ноа Фулмор сключват своя брак с целувка в ……..безтегловност на борда на специално оборудвания Boeing 727 в полет над Мексиканския залив. Може да се каже, че това е първата в света сватба в безтегловност. По време на едночасовия полет самолета е трябвало да прави всякакви маневри, завои и обръщания, за да пресъздаде усещането за безтегловност.

Следва продължение на “Интересни и необичайни сватби “


 Ние ценим Вашето време …

Dream Agency – Event Managament , Entertainment & Advertising

Организиране на сватби и годежи | Организиране на събития | Организиране на личен празник