Сватбата е много радостен и емоционален ден. Обичайната за всички церемония може да бъде превърната в нещо креативно и не по-малко интересно. Предлагаме ви да видите някои необичайни и оригинални сценарии за сватба, благодарение на които този тържествен ден  се запомня за дълго не само от младоженците, но и от техните гости.

1. Чиновниците на градския съвет в Ухан, Китай, организирали масова сватба в метрото на града, за да отпразнуват своята 10 – годишнина.

Neobichaini-svatbi -1

На снимката виждате масовата сватба в метрото и десетките щастливи младоженци.

2. Бягство от пиратите и големите цветни топки, гмуркане в река и хвърляне на букета от висящо положение. Ето какво трябваше да премине тази двойка от Тайланд, за да станат семейство.

Спортивные соревнования тайских свадебных пар накануне Дня святого Валентина

 На снимката младоженците бягат от гигантската цветна топка.

3.Британската двойка Лиза Гант и Алекс Йоркшир не могли да измислят къде да бъде тяхната сватба. По света има толкова примамливи места, затова те решили да се разходят по света и да се женят във всяка страна, която посетят.  За една година, обикаляйки света, те се венчали повече от двадесет пъти, отчитайки традициите и обредите на съответните народи.

Необичайни сватби

 Младата двойка решили за две години да обиколят света, след което да завършат своята сватба у дома.

 

4.Село Рибново се намира в планински район в югозападната част на България. Древната традиция играе толкова важна роля за местното население, че дори българските мъже, работещи в чужбина, идват да видят сватбената церемония. Една от уникалните традиции, запазени и до днес е нанасянето на лицето на невестата на белило с разноцветни блестящи пайети. На главата на невестата слагат дълъг червен воал. На сватбата никой не пие алкохол, а близките отношения до сватбата са табу. Младоженеца, майката на булката и нейната баба я водят, облечена в ярък корсет и шалвари при гостите.

Необичайни сватби

Необичайни сватби

Булката не може да си маха воала, преди свещеника да благослови младата двойка

5.На тази двойка от Тайланд свидетел на сватбата бил робот. Причината за това е, че младите хора са се запознали в компания, занимаваща се с разработката на роботи, така че, най-подходящия свидетел в случая е този хуманитарен робот.

Необичайни сватби

6. На тази масова сватба младоженците носят своите булки по време на маратона по случай китайската Нова година.

Необичайни сватби

„Добрият брак се състои от една по-добра половина и една по-силна!“

Виктор Де Кова

Следва продължение на „Интересни и необичайни сватби „


 Ние ценим Вашето време …

Dream Agency – Event Managament , Entertainment & Advertising

Организиране на сватби и годежи | Организиране на събития | Организиране на личен празник