Той падна на колене, тя каза „ДА”, или как да предложим брак на Свети Валентин

Свети Валентин е денят, поводът, още една възможност влюбените да засвидетелстват любовта си. Някои са по-скромни- мъжете подаряват цветя на половинките си в комбинация с плюшени пеещи сърца.

Други двойки се отдават на приятна СПА почивка. Трети обаче предприемат по-сериозни крачки и използват духа на Деня на влюбените да предложат брак.

Толкова вълнуващ бе 14- ти февруари и за едно притеснено и много влюбено момче от Пловдив. Той отдавна събирал смелост да поиска ръката на любимата си и на връх Свети Валентин го направи.

Вместо обаче да използва т.нар. стандартни методи (напр. пръстен в чаша с шампанско), той искаше да бъде оригинален в предложението си и за това потърси професионалната помощ на DREAM AGENCY.

В уречения ден- 14 февруари, в уречения час- 21:00 часа екипът ни и Arsen Magic пристигнаха в известен пловдивски ресторант където вече се забавляваха бъдещият млагоженец, половинката му и техните приятели. Нищо неподозиращата бъдеща главна героиня и голямата компания, която също бе в неведение, посрещнаха с аплодисменти магьосника. Всички си мислеха, че неговото магическо шоу е част от празничната програма на заведението. Arsen Magic започна с невероятните си фокуси и забавлява всички на масата. Така Свети Валентин се превърна във вълшебна вечер за цялата компания.

И ето дойде заветният час. Напрежението растеше. Arsen Magic направи няколко магически движения, пламна огън и от него се появи червена кутийка с годежен пръстен. Момчето падна на колене. „Ще станеш ли моя съпруга”, треперещ от вълнение попита той и веднага получава развълнувано „ДА” от бъдещата си съпруга.

Последваха поздрави и честитки от приятелите на влюбените, а сватбата ще е само след няколко месеца.

Честито и от нас!

 


 Ние ценим Вашето време …

Dream Agency – Event Managament , Entertainment & Advertising

Изненадай любим човек | Организиране на събития | Организиране на личен празник

Празник изненада за свети валентин