Медийно отразяване на събития

Медийно отразяване нa събитие

Медийно отразяване на събитие

Всяка дейност, частна инициатива, бизнес, продукт, и т.н. не съществува ако дори и една медия не е казала или написала дори ред по случая.

Една от основните цели на рекламата е да информира потребителите за дейностите, продуктите и развитието им. Чрез медиите клиентите продобиват информация за инициативата, продукта, неговата функция, цени и стандарти. Освен това чрез рекламата в медиите се разраства и осведомеността за дейността/ продукта и компанията сред потребителите.

За да бъдете и Вие и Вашата дейност на преден план в обществото, ако искате да бъдете известни, чути и да се отличавате с качествена и много добра медийна стратегия от конкурентите си- не му мислете, а се доверете се на Dream Agency.

В екипа ни има професионалисти в сферата на Рекламата и PR- ът, които могат да изготвят специално за Вас медийна стратегия, отговаряща на Вашите изисквания и желание за краен резултат. Ние ще приемем Вашия бизнес като свой, за да разберем в детейли проблемите и най-вече положителните качества, които ще поведат фирмата/продуктът Ви по стълбичката на УСПЕХА!

Изготвяне на бюджет, Оформяне на рамките на стратегията, Връзки с медиите, Изготвяне на стратегия, Изготвяне на прес-инфо, Коренспонденция с рекламните канали, Мониторинг, Личен PR мениджър, Аутсорсинг отдел реклама … и още ….

Как го правим ние? |  Свържете се с нас

Реклама и връзки с обществеността | Организиране на Рекламни кампании, Промоции, Дегустации | Обществени и частни инициативи 

Медийно отразяване на събитие Пловдив


Как да се свържа с агенцията