Съвременните технологии в сватбите набират все по-голяма популярност, тъй като Интернет и социалните мрежи стават неразделна част от живота не само на младоженците и техните приятели, но и на по-старото поколение.

Например, все по-популярни стават електронните покани и сватбените сайтове.

Цялата информация е бъде събрана на едно място и не е нужно да обяснявате лично на всеки гост вашите желания относно облеклото или схемата на пътуване до мястото на тържеството.

Церемония без джаджи

Сватбеният хаштаг вече не една година практически е задължителен елемент на всяко тържество. И през 2017 г. не искаме да ги изоставим, това е чудесен начин за събиране на снимки на гости на едно място. Но е много важно да не прекалявате, така че гостите да не прекарват цял ден пред екрана на смартфона. Следователно, една от съвременните технологии в сватбите може да стане церемония без приспособления, фото и видео заснемане, за които ще се грижат само професионалисти.

Алтернативи на сватбените арки

През 2017 г. класическата сватбена арка, украсена с цветя, ще бъде заменена от по-оригинални версии. Арката ще носи не само декоративна функция, но и символична, тъй като именно тук се ражда едно ново семейство. Затова популярни ще бъдат арки под формата на врати, цветни колела, камини и др.

Savremennite -tehnologii- v- svatbite-2
Savremennite- tehnologii- v -svatbite-5

Savremennite- tehnologii- v- svatbite-4

Също така е важно да се обмисли цялостната стилистика и концепцията за сватбата. Например, най-доброто допълнение към сватба в стил таванско помещение ще бъде арка, използваща геометрични елементи или огледала, без никаква цветя. Арката може да бъде заменена от оригинални конструкции във вид на животни или красиви цветни композиции.

Смели концепции в съвременните технологии в сватбите

През 2017 г. видяхме много неочаквани стилистични комбинации и смели концепции, а през следващите години тази тенденция ще набира скорост. Металик, геометрия, тавански, модерни, булки в мини рокли и кожени якета – такива необичайни и привидно доста „не сватбени“ идеи сега са на върха на тяхната популярност.

b2b6557afb523e2895332f6cf1cfb0ee--wedding-reception-dress-for-bride-short-coctail-dress-wedding

Savremennite- tehnologii- v- svatbite

Savremennite- tehnologii- v- svatbite-6

Не се страхувайте да комбинирате няколко концепции или да добавите неочаквани детайли към определен стил и като цяло не се страхувайте от вашите желания – така се раждат най-незабравимите празници!

Нови традиции

Съвременните младоженци все повече изоставят скучните, неподходящи или просто неразбираеми за тях традиции и това е страхотно!

На смяна на откупа на булката, пускане на гълъби, хвърляне на букета и жартиерите, идват нови съвременните технологии в сватбите, на които по смисъл двойката отдава по-голямо значение.

Това прави техният празник по-личен и изпълнен с незабравими емоции. Това може да бъде церемония с вина или пясъчна церемония, засаждане на растения, флашмоб за всички гости вместо първи сватбен танц на младоженците или нещо още по-оригинално, което ще измислите точно Вие!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  • nineteen + 17 =