Кетъринг и Кафе паузи

Организиране на Кафе паузи

(за Пловдив и региона)

Dream Agency предлага професионално кетъринг обслужване на високо ниво за Вашето мероприятие. За Вас и Вашите гости ще се погрижи екипът ни от опитни и усмихнати професионалисти, като Ви осигури вкусна и прясна храна и перфектно обслужване. Готови сме да осъществим всякакви идеи за Вашето мероприятие. Откриване на обекти и организиране на празнинства и кафе паузи.

Екипът на DREAM AGENCY ще се погрижи за Вашата кафе-пауза, осигурявайки всичко необходимо за Вас, Вашите партньори и клиенти. Достойно представяне на Вашия бизнес!

 организиране на кетъринг пловдив и кафе паузи пловдив


Организиране на Кафе-пауза / Бизнес закуска

Екип от професионалисти може да организира перфектната Кафе-Пауза или Бизнес закуска за семинар, събитие, тиймбилдинг и дори градинско бизнес събитие. Предлагаме също и необходимото допълнително оборудване (като маси, столове, посуда), цялостни концептуални решения и декорация, окраси, шатри и мобилни конструкции.

Организиране на коктейли

DREAM AGENCY Ви предлага безупречна организация и обслужване на разумна цена и гъвкави възможности за използване на Вашия бюджет при провеждане на фирмените Ви коктейли.

Доставка на храни и напитки на парти

Организиране на кетъринг готвач. За да впечатлите гостите си можем да Ви предложим и готвач, който ще приготви пред Вас вечерята или обяда или ще се погрижи вместо Вас за барбекюто.

И още много креативни идеи, за които си заслужава да работите с нас!


Как да се свържа с агенцията