Рекламен видео клип

Изработка на Рекламен видео клип

Изработка на Рекламен видео клип

Нашият централен офис се намира в Пловдив, но работим със сътрудници от цялата страна. Това ни позволява да бъдем изключително гъвкави и в крачка с времето, когато реализираме нашите. Работим във всички сфери на продукцията и пост-продукцията включително анимация, 2D и 3D композиране


Извършваме следните услуги:

– Музикални видео клипове

– Късометражни филми

– Сватбено кино

– Реклама

– Светски мероприятия

– Заснемане на концерти

– Meddig Wedding video

– 2D и 3D композиране

– Рекламни видео клипове и още …

Ние работим по реализирането и създаването на игрални, рекламни и музикални клипове и филми. Екипът ни се състои от млади и амбициозни хора с театрално, кино, PR & Маркетинг и телевизионно образование. Ние не създаваме просто мултимедийно визуално изображение, ние създаваме изкуство. Услугите които предлагаме са режисиране и изработване на музикални клипове, игрални, документални и късометражни филми, реклами, сватбени филми, заснемаме концерти и всякакъв друг тип социални мероприятия.

Партньорския ни екип е изграден с прецизност и доказани професионални качества, на които DREAM AGENCY залага и на тяхната креативност всеки ден. Готови сме да отговорим на Вашите запитвания и въпроси.  Работим в цялата страна.

 

.. и още много други идеи и изненади, които ние можем да сбъднем …


Как да се свържа с агенцията